Woonhuis Stompwijk

 

Gevel aan de Bovenmeerweg, links het woonhuis met bijgebouw, rechts de garage 

 

Nieuwbouw van een luxe woonhuis met bijgebouw en garage aan de Bovenmeerweg te Stompwijk. 
De woning is landelijk gelegen en gebouwd tegen een dijk waar voorheen een oude vervallen dijkwoning stond. De drie gebouwen zijn in een stijl opgetrokken in traditionele materialen, baksteen, hout, keramische dakpannen en zink.
Voor dit werk hebben wij het ontwerp gemaakt, de omgevingsvergunning verzorgd, de aannemer geselecteerd en de uitvoering en oplevering begeleid.
 
Opdrachtgever:  Dhr. en mw. van den Bos
Aannemer: Wassenaarse Bouwmaatschappij
Uitvoering: 2007/2008 

 

Onder en boven foto zijde Bovenmeerweg

 

Onder: de gevel aan de Ondermeerweg, hier wordt het perceel ontsloten en bevindt zich de entree van de woning