Nieuwbouw Voorschoten 

 

Nieuwbouw van een appartement en winkelruimte aan de Schoolstraat te Voorschoten. 
Een oude vervallen woning is gesloopt en heeft plaats gemaakt voor nieuwbouw. Naar wens van de opdrachtgever heeft het pand een klassieke uitstraling gekregen. Er zijn traditionele materialen toegepast, hout, baksteen en keramische dakpannen, boeidelen en gootlijst hebben een rijke detaillering. Op de begane grond is in de winkelruimte een Beter Horen winkel gevestigd, het appartement bevindt zich op de 1e -  en 2e verdieping.
Dit werk betrof een volledige opdracht, het maken van het ontwerp, het aanvragen van de omgevings-vergunning, het selecteren van een aannemer en begeleiden van de uitvoering en oplevering van het werk. 
 
Opdrachtgever: Dhr. E.H.J. Wubben
Aannemer: Wassenaarse Bouwmaatschappij
Uitvoering: 2006/2007

 

De voorgevel aan de Schoolstraat     

 

Afbeelding boven: links de oude gesloopte woning, rechts de nieuwbouw