Bungalow Leimuiden 

 

Fragment van de voorgevel met entree

 

Verbouw van een jaren '70 recreatiebungalow in Park Meerewijck te Leimuiden. 
Het betrof hier een grondige verbouwing van een gedateerde bungalow. Er zijn nieuwe indelingen gemaakt, de houten gevels zijn grotendeels vervangen door metselwerk, op enkele plaatsen is er hout teruggebracht in de gevels. Er zijn nieuwe puien en dakkapellen geplaatst. De woning is uitgebreid met een carport waarop een uitbreiding van de verdieping en  de bitumineuze shingles op het dak zijn vervangen door vlakke keramische pannen.  
Wij hebben het ontwerp gemaakt, de omgevingsvergunning verzorgd, de aannemer geselecteerd en de uitvoering en oplevering begeleid. 
Opdrachtgever:  Dhr. en mw. van der Toorn
Aannemer: Schoenmaker Bouw / Oude Wetering
Uitvoering: 2009

De voorgevel met rechts de aangebouwde carport met verdieping

 

Foto boven en onder de achtergevel met terras aan het water